ОСТАННІ НОВИНИ

„Безсмертний створює нову КПРС під назвою НС „Наша Україна” – ВО „Свобода”

|

Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання „Свобода” за перших сто днів діяльності Президента та Уряду не побачила у діях нової влади національної концепції розвитку України, тому виступила з ініціативою написання Ющенкові листа, у якому проситиме його зробити День Героїв Вседержавним святом та уважно придивитися до його найближчого оточення, про це повідомив голова ЛМО ВО „Свобода” Василь Павлюк.

З 15 травня у всіх районах України, де є осердки та активісти ВО „Свобода”, розпочався збір підписів під цим листом, який триватиме до 30 червня.

„Ми не вказуємо Президентові, що робити, але закликаємо його прислухатись до наших порад”, – прокоментував лист голова ВО „Свобода” Олег Панькевич.

Крім цього ВО „Свобода” не задоволена діяльністю найближчого оточення Ющенка, а саме Зінченка, Порошенка, Червоненка, називаючи їх „перебіжчиками-нашіптувачами”, через яких досі немає поступу у національному розвитку України та Безсмертного, який за словами Павлюка „створює нову КПРС під назвою НС „Наша Україна”.

Також Василь Павлюк заявив під час прес-конференції, що він має намір подавати в суд на Президента України, Прем’єр-міністра, міністрів та інших високопосадовців, які порушують Конституцію України, розмовляючи на офіційних прес-конференціях та засіданнях російською мовою. «Я російської мови не розумію, тому не сприймаю того, про що говорять представники найвищої влади, це порушення моїх конституційних прав, бо державною мовою у нас є українська», – сказав Павлюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *