ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко доручила Кабміну розібратися в ситуації довкола Львіської митниці

|

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила членам Кабміну розібратися в ситуації, що виникла довкола діяльності митниці у Львівській області, та вжити відповідних заходів. Приводом для цього стало звернення Комітету підприємців Львівщини, повідомив секретар Комітету підприємців Львівщини Михайло Хміль.

У зверненні зокрема йшлося про відсутність якісних змін в роботі митниці, адекватної роботи в боротьбі з корупцією та хабарництвом. Крім того, підприємці занепокоєні “тихим саботажем”, який “простежується невідповідність розпоряджень, наказів, внутрішніх документів Митному кодексу, а будь-яка хороша ідея, наприклад, спільний огляд, налагодження обміну інформацією з польськими митниками, натикається на тихий саботаж”.

Окремим пунктом стала і “гіперпомаранчевість” деяких керівників митниці. На думку підприємців, нові призначення “старих кадрів” по Львівській митниці засвідчили, що кадрова політика не зазнала змін, в кращому випадку відбувається ротація по службовій вертикалі або горизонталі в новостворених митницях при реорганізації Західнорегіональної митниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *