ОСТАННІ НОВИНИ

На “Кубок Карпат-2005” з’їхались боксери з восьми країн

|

Учора в курортномі місті Моршині Львівської області розпочався третій міжнародний турнір з боксу серед юніорів “Кубок Карпат-2005”. У цьогорічному турнірі беруть участь понад сто 17-18-річних спортсменів з восьми країн світу. Як повідомляє оргкомітет, представлено збірні України, Молдови, Литви, Казахстану, Румунії, Німеччини та Туреччини. До участі у змаганнях допущено спортмсенів, не нижче кандидата в майстри спорту.

На відкритті змагань у Моршині зібралися відомі особи світу спорту: президент Федерації боксу України Володимир Рябіка, президент Львівської Федерації боксу Олександр Павелець, мер Моршина Віктор Безруков та інші. “Львіська земля дала Україні і світові великих боксерів і великих тренерів. Це серйозний юніорський турнір, який поступово набирає все більшої сили. У ньому беруть участь спортсмени, які є першими номерами збірних своїх країн” – зазначив під час відкриття В. Рябіка.

Вже у перший день турніру було проведено 18 боїв у різних вагових категоріях. Серед них найбільше запам’ятався бій срібного призера чемпіонату Європи Сергія Артюхова, який переміг нокаутом німецього боксера Томаса Труменберга, переможця першості Німеччини 2001 року.

Водночас, щодня під час турніру в Моршині, окрім боїв, відбуватимуться шоу-програми, які для гостей мають перетворити “Кубок Карпат” на видовищне спортивне дійство. У суботу проводитимуть гала-концерт за участі Олександра Пономарьова, гуртів “Друга ріка” та “Чорнобривці”. Останні змагання “Кубку Карпат-2005” відбуватимуться в неділю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *