ОСТАННІ НОВИНИ

Кашуба напише заяву на звільнення з посади начальника Управління у справах молоді та спорту

|

Ярослав Кашуба очолить реорганізоване Управління у справах молоді та спорту, якщо йому це запропонують, – повідомив сам Ярослав Кашуба. Він також підтвердив інформацію, що найближцим часом піде у відставку. „Після виходу з відпустки я буду писати заяву на звільнення. Зараз відбувається зміна структури управління. Тепер воно буде окремою структурою і називатиметься Управлінням молоді і спорту. Якщо мені запропонують працювати у цій структурі, я її очолю, якщо ні, то обіцяю допомогти в роботі тому, хто його очолить, якщо це буде потрібно, і хто б це не був”, — зазначив Ярослав Кашуба.

Відповідаючи на питання щодо подальшої діяльності, у випадку якщо очолити Управління йому не запропонують, Ярослав Кашуба зазначив: „Зараз я маю низку пропозицій в тому числі і за межами України, які стосуються як політичної, так і бізнесової діяльності”.

Кореспонденту „Гал-info” також стало відомо, що на посаду нового керівника Управління розглядають кандидатуру голови Львівської крайової організації Молодого народного руху України Андрія Корната, який підтвердив цю інформацію. „Так, я чув, що мою кандидатуру розглядають на цю посаду. Але чув і те, що ще розглядається близько шести кандидатур. Також існують нюанси щодо реорганізації управління: спорт і молодь будуть тепер разом, що може викликати конкурецію серед молодіжних організацій. Але я не вважаю своїх колег конкурентами, дай Бог, щоб хтось з них, хоч щось очолив”, — зазначив Андрій Корнат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *