ОСТАННІ НОВИНИ

Президія облради вирішуватиме долю Великого і Малого Дорошіва

|

Звернення нардепа Володимира Яворівського до голови облради з приводу задоволення права мешканців сіл Великий і Малий Дорошів Жовківського району на створення самоврядної громади сьогодні розглянула Комісія облради з питань регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою, – повідомила прес-служба облради.

У зверненні сказано, що “мешканці вже тривалий час домагаються відокремлення згаданої громади від селищної ради села Куликів. Уповноважена селянами ініціативна група провела місцевий референдум з цього питання, підготувала техніко-економічне обгрунтування, склала погодження з Куликівською селищною радою та Жовківською районною радою”. Комісія вирішила винести це звернення на розгляд президії та сесії обласної ради.

Серед іншого Комісія розглянула звернення заступника начальника обласного управління земельних ресурсів А.Петришина щодо відведення земельної ділянки ВАТ “Укртранснафта” під розробку кар’єру глиносировини на території Липовецької сільради Перемишлянського району. Комісія вирішить це питання на місці, перевіривши стан місцевих доріг, оскільки, на думку голови Перемишлянської райдержадміністрації Василя Хміля, зараз вони не придатні до транспорутвання сировини з Перемишлянського району в Золочівський, де розташований цегляний завод.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *