ОСТАННІ НОВИНИ

Відзначення Свята Героїв обговорив оргкомітет

|

Відзначення Свята Героїв національно-визвольних змагань відбудеться у неділю 22 травня, під час якого покладатимуть квіти укрїнським героям, про це йшлося на сьогоднішньому засіданні оргкомітету свята.

Спершу члени оргкомітету поїдуть на Личаківський цвинтар, після цього на Янівський, де покладуть квіти на могили Ольги Бесараб, генерала Тарнавського тощо. Далі заплановане покладання квітів до пам’ятника Коновальцю у Зашкові.

Із Зашкова розпочнеться велокрос та мотокрос до пам’ятника Шевченкові, біля якого о 14 годині відбудеться урочисте покладання квітів. Далі о 14 годині 40 хвилин розпочнеться віче, під час якого заплановані виступи ветеранів.

Також заплановане формування трьох колон – політв’язнів та членів молодіжних організацій, колони учнівської молоді, зокрема 23 маршрутних колон, які братимуть участь у конкурсі на найкращу колону, третя колона – військова.

З 16 до 17.30 проходитимуть спортивні змагання зі стрітболу на площі перед оперним театром.

О 19 годині біля опери розпочнеться концерт, а о 22 відбудеться святковий фейерверк.

Контроль за проведення свята покладений на заступників нолови ЛОДА – Ярослава Пітка та Тараса Батенка.

Участь у відзначенні Свята Героїв братимуть голова ЛОДА Петро Олійник, голова облради Михайло Сендак, міський голова Львова Любомир Буняк, їх заступники, а також обласний військовий комісар Ніколаєв, начальник управління СБУ у Львівській області Партика, начальник УМВСУ у Львівській області Шкарада, командувач військ ЗахОК Куцин тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *