14 студентів Пенсильванського державного університету (США) відвідали ВАТ “Хлібозавод N 1”, що є підприємством-учасником корпорації “ЕкоЛан”, для ознайомлення з технологіями випічки хліба на підприємствах корпорації, повідомив відділ інформації корпорації “ЕкоЛан”.
Приїзд американських студентів, які наразі навчаються у коледжі сільського господарства (кафедра харчових наук), що входить у структуру університету, відбувся в рамках обміну між Львівським державним аграрним університетом та Пенсильванського державного університету.
Американські студенти після дегустації виробів корпорації “ЕкоЛан” зазначили, що якість української продукції є значно вищою, порівняно із американськими виробами, через те, що у виробництві хлібобулочних виробів не використовуються консерванти та розпушувачі.