ОСТАННІ НОВИНИ

НСНУ вважає незадовільною роботу виконавчих органів Львівської міської ради

|

НСНУ вважає роботу виконавчих органів Львівської міської ради незадовільною. Про це йдеться у зверненні депутатської групи партії «Народний Союз Наша Україна» у Львівській міській раді до колег-депутатів, оприлюдненому сьогодні. Подаємо текст звернення повністю:

«Шановні колеги, 16 травня 2005 року, на засіданні партійної групи «Народний Союз Наша Україна», ми всебічно обговорили роботу виконавчих органів міської влади та прийняли рішення вважати її незадовільною.

Ми переконані в тому, що фактичну та реальну оцінку діяльності міської влади повинна дати львівська громада. І свою оцінку громада вже висловила. Чуємо нарікання на роботу комунальних служб, на відсутність постійної подачі води, на стан доріг, на незадовільну організацію роботи транспорту, на зволікання з розглядом звернень громадян в органи виконавчої влади.

Партійна депутатська група «Народний Союз Наша Україна» звертається до політичних сил, представлених у Львівській міській раді, з проханням об’єктивно оцінити діяльність виконавчих органів влади Львівської міської ради та висловити свою чітку позицію з цього питання», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *