Майже 2 мільйони заробило місто на черговому земельному аукціоні

|

На аукціоні, який відбувся сьогодні, 17 травня, у Львівській міській раді було продано земельну ділянку на вул. В.Великого,22, площею приблизно 19 сотих, – за 1 млн. 953 тис. грн. без ПДВ.

Стартова вартість ділянки становила 976 тис. 70 грн. без ПДВ, мінімальна ціна продажу ділянки – 1 952 140 грн. В аукціоні брало участь двоє учасників. Цільове призначення ділянки – багатоповерхове житло з супутніми об’єктами обслуговування, офісні приміщення.

На аукціон було виставлено лише одну ділянку із шести запланованих: через невизначеність покупців щодо інших ділянок, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

На наступний земельний аукціон, який відбудеться за два тижні, планується виставити шість земельних ділянок, – повідомив заступник Львівського міського голови з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський. «Вже зараз покупців зацікавили дві ділянками на вул. Городоцькій, дві на вул. Кульпарківській. На аукціон планується виставити також ділянки на вул. Величковського та вул. Княгині Ольги”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *