ОСТАННІ НОВИНИ

Лісотехнічний університет став національним

|

Президент України Віктор Ющенко 16 травня підписав Указ „Про надання Українському державному лісотехнічному університету статусу національного”. Про це «proUA» повідомили у прес-службі Президента.

Цим указом Ющенко постановив присвоїти Українському державному лісотехнічному університету статус національного і надалі іменувати його – Національний лісотехнічний університет України. Таке рішення Президент прийняв, враховуючи загальнодержавне і міжнародне визнання результатів діяльності Українського державного лісотехнічного університету, його вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки.

Український національний лісотехнічний університет розташований у Львові. Готує фахівців за спеціальностями: Автоматизоване управління технологічними процесами, Архітектура, Містобудування, Екологія, Екологiя та охорона навколишнього середовища, Економіка і підприємництво, Облік і аудит, Інженерна механіка, Інженерна механіка, Обладнання лiсового комплексу, Лісове і садово-паркове господарство, Лісове господарство, Мисливське господарство, Садово-паркове господарство, Лісозаготівля та деревообробка, Лісоінженерна справа, Технологія деревообробки, Менеджмент, Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, Менеджмент організацій, Мистецтво, Дизайн, Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, Хімічна технологія та інженерія,
Хімічна технологія переробки деревини та рослинної сировини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *