ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська політехніка» перемогла БК «Дніпро» (Дніпропетровськ)

|

У матчі чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги БК «Львівська політехніка» у себе вдома переміг БК «Дніпро» (Дніпропетровськ) з рахунком 95:82.

Команди дещо нервово розпочали цей поєдинок, через що більше двох хвилин рахунок так і не було відкрито. Проте практично одразу після цього зусиллями Володимира Мінчакова та Юрія Штереба «Львівська політехніка» пішла в десятиочковий відрив. І тільки завдяки влучним триочковим кидкам на останніх хвилинах чверті гостям вдалося піти на першу перерву за мінімальної різниці у рахунку: 21:19 на користь львів’ян.

У другій чверті вдало зіграли резервісти «Львівської політехніки» Калугін, Тутубалін та Скуматов, завдяки яким розрив в рахунку методично збільшувався на користь львів’ян. Перша половина матчу закінчилася з рахунком 53:42 на користь «політехніків».

У третій десятихвилинці гості спробували зробити ставку на триочкові кидки, проте вдалі контратаки за участі Штереба, Виноградова та Панченка не дозволили дніпропетровцям скоротити розрив в рахунку. На останню перерву команди пішли за рахунку 74:59 на користь львів’ян.

У четвертій чверті господарі через перебір особистих фолів втратили лідера команди – Владислава Мартинова. По 4 фоли в пасиві мали високі гравці «Львівської політехніки» Виноградов та Мінчаков. В результаті гості дещо розкутіше стали почувати себе в атаці і навіть скоротили розрив в рахунку до 11 очок. Але вдалі кидки Пйотра Кардаса та Володимира Дружбляка дозволили «політехнікам» забезпечити доволі переконливу перемогу з рахунком 95:82. Найрезультативнішими у складі львів’ян стали: Мінчаков (17 очок), Скуматов (15), Виноградов (11).

Ця перемога так і не дозволила піднятися «Львівській політехніці» в підсумковій таблиці чемпіонату з останнього місця. Попри це львівський клуб має шанс залишитися у Суперлізі, адже з наступного чемпіонату в елітній баскетбольній лізі стане більше команд, і жоден з цьогорічних аутсайдерів у вищу лігу не вилетить, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *