ОСТАННІ НОВИНИ

Серце "Євробачення" спалахне у Львові за два дні

|

18 травня на проспекті Свободи відбудеться свято, яке буде присвячене символічному старту Пісенного конкурсу «Євробачення 2005» у Львові. У його фіналі дівчинка на ім`я Руслана, тезка торішньої переможниці, рівно о 21.15 запалить символічне серце – неонову конструкцію розміром два на три метри, що повторює за формою логотип «Євробачення». Це стане кульмінацією свята, котре ознаменує прихід конкурсу в місто. Серце буде світитися ще протягом трьох днів, до 21 травня – фінального дня «Євробачення» в Україні.

У цей же момент серця спалахнуть ще в п`яти найбільших містах України – Харкові, Донецьку, Одесі, Дніпропетровську та Києві. Їх теж запалять маленькі українки на ім`я Руслана – тезки співачки, перемога якої дала Україні можливість провести у себе «Євробачення 2005». Крім старту конкурсу, це також буде символізувати єднання українців.

Під час свята, що розпочнеться о 18.00, територія буде розділена на кілька розважальних зон. На одній з них буде розташована площадка караоке. На другій – дискотека, яку буде вести один із львівських ді-джеїв. На площадці «Арт» кожний бажаючий на стіні з оргаліту зможе намалювати те, що він вкладає в поняття «Я – українець», а також проявити свої здібності в мистецтві боді-арту. Крім того, на цій площадці професійний хореограф буде давати майстер-клас сучасного танцю. Відвідувачі зможуть сфотографуватися на стенді із зображенням співачки Руслани. Активним учасникам будуть вручатися призи із символікою конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *