ОСТАННІ НОВИНИ

Навігацію для маломірних суден офіційно відкрито від учора

|

Навігацію для маломірних суден на водних об’єктах області перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Сеник доручив відкрити з 15 травня – повідомила прес-служба ЛОДА.

У розпорядженні йдеться про те, що до 1 червня власники автомобільних та залізничних мостів, надводних та підводних переходів повинні привести їх у належний стан. Привести у відповідність свої пости (станції) на водних об’єктах області повинна і Львівська центральна рятувально-водолазна служба.

Перший заступник керівника області також звернувся до управління МВСУ у Львівській області з проханням перевіряти у водіїв, які перевозять автотранспортом дорогами області плавзасоби, наявність документів, бортових номерів державної реєстрації та права власності на малі судна, що видані органами Головної державної інспекції з безпеки судноплавства України та іншими уповноваженими законодавством державними установами.

Державне управління екології та природних ресурсів у Львівській області здійснюватиме контроль за виконанням заходів екологічної безпеки на водних об’єктах та береговій смузі власниками маломірних суден.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *