Загиблих в ДТП вшанували пішою ходою та молебнем

|

У Сьогодні вулицями Львова пройшов піший хід «Україна під покровом Пресвятої Богородиці», приурочений всім, хто загинув під час дорожньо-транспортних пригод. Організували акцію Львівська юнацька Січ під егідою о. Василя Вороновського та управління ДАІ Львова. Сьогоднішня акція розпочалася з молебню біля Державтоінспекції Львова. Мета акції – передбачити і уникнути трагічних випадків на території міста з допомогою Божого благословення.

Як розповіла старший інспектор профілактичної роботи міського управління ДАІ капітан міліції Ірина Балабанська, акція присвячена усім водіям, а також учасникам дорожнього руху, які колись загинули у Львові в автокатастрофах. «Упродовж акції ми маємо намір обійти усі найбільш аварійнонебезпечні ділянки, де катастрофи позначені хрестиками та віночками», – зазначила І.Балабанська.

Згідно зі статистикою, 75% всієї кількості ДТП трапляються з вини пішоходів, зокрема, у темну пору доби у місцях, де є інтенсивний рух транспорту. Найчастіше – на вул. Городоцькій, Шевченка, Левандівській, Варшавській.

Піший хід відбудеться також завтра. Розпочнеться він о 8.45 з вул. Городоцької (біля магазину «Мотор») і далі пройде біля Церкви Христового Воскресіння, вулицями Любінською, Патона, Виговського, Кульпарківською, Науковою, Симоненка. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *