ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни взяли участь у телемарафоні із президентом

|

Львів`яни стали учасниками телемосту із президентом України. На площі перед Оперним Театром вони мали можливість задати питання Віктору Ющенку. Питань до президента виявилося багато. Охочі поспілкуватись із Віктором Ющенком почали збиратись задовго до 9-ої години вечора, коли і мав розпочатись телеміст. Так що перед ефіром вже практично неможливо було зайняти місце перед телекамерами. Загалом людей зібралось небагато, кілька десятків, але в процесі прямого ефіру почали підходити зацікавлені. Переважно це була молодь, що саме прогулювалась вечірнім містом.

Міліція відтісняла від телекамер громадян, які поводили себе неадекватно. Кілька запитань, які змогли задати люди зі Львова, звичайно, не задовольнили аудиторію, і багато хто телефонував у студію зі своїх мобільних. Інші відклали свої запитання до наступного разу – адже президент пообіцяв, що така ж зустріч відбудеться вже через 100 днів.

Львів став одним із чотирьох міст – учасників телемарафону. Це Київ, Донецьк, Сімферополь. Загалом учасників телемосту цікавили теми – соціальна допомога породіллям, замирення втеранів УПА і Радянської Армії, політика, бюджет, медицина, злочинність, міжнародні відносини. Повідомляє “Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *