ОСТАННІ НОВИНИ

Через випробування мереж не буде гарячої води у кількох районах міста

|

В в’язку з випробовуванням теплових мереж ТЕЦ на щільність, тиском 20 кг/см2,з 16- го по 30- те травня 2005 року буде припинено подачу гарячої води в усі будинки Сихівського району міста ;в будинки по вул. В. Великого, Науковій, Симоненка, Кн.. Ольги, Пулюя, Лазаренка, Кастелівки, Моршинській – у Франківському районі та в будинки по вул. Китайській, Ярошинської, Шафарика, Дж. Вашингтона, Лисиницькій і Пасічній (непарні номери 71 і більше, а також парні номери 88 і більше) у Личаківському районі.

Такі випробування теплових мереж на щільність проводяться щорічно після закінчення опалювального сезону і є необхідними для підготовки теплових мереж до безперебійної роботи в наступний опалювальний період. Під час випробування виявляються приховані дефекти в обладнанні, що дає можливість ліквідувати прориви на теплотрасах протягом міжопалювального періоду.

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої води може бути продовжено. При виявлені пошкоджень теплової мережі у МКП „Львівтеплоенерго” просять повідомляти за телефонами : 70 – 91- 55,74 – 02 – 61, 085.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *