ОСТАННІ НОВИНИ

План із надходжень до бюджету за чотири місяці перевиконано

|

Планові показники із надходжень до бюджету за чотири місяці перевиконано, повідомив сьогодні під час прес-конференції міністр фінансів України Віктор Пинзеник. За його словами, за цей час перевиконання доходів складає приблизно мільярд гривень, якщо зважити на майже 800 мільйонів не відшкодованого ПДВ із минулого року. За чотири місяці зростання доходів склало 68% порівняно із аналогічнним періодом минулого року. Це рекордні показники за весь час незалежності України.

Як зазначив міністр фінансів, надходження від ДПА зросли за квартал на 51%, а від митної служби – у два рази, аніж за цей же час минулого року. Водночас, В.Пинзеник зазначив, що стосовно митниці ще не закрито усі проблеми, однак вона перебуває під постійним контролем державних органів. В.Пинзеник зазначив, що зараз проводять моніторинг кожної з митниць і з цього моніторингу видно, на якій із митниць і з чим є проблеми.

Водночас В.Пинзеник торкнувся проблеми функціонування СЕЗ. За його словами, більшість із суб`єктів діяльності в СЕЗ та зонах пріоритетного розвитку не виконали своїх зобов`язань, відтак можуть подавати до суду, бо це їхнє право.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *