ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери м’ясокомбінату пікетували "Львівтрансгаз"

|

Близько 80-ти акціонерів Львівського м’ясокомбінату пікетували сьогодні будинок „Львівтрансгазу”, де має виступати керівник НАК „Нафтогаз України” Олексій Івченко. Пікетувальники принесли з собою транспаранти : „Івченку ні м’яса, ні бензину”, „Ющенко Who is mr. Івченко” та „Івченка на мило”.

Якщо у справі Львівського м’ясокомбінату не вдасться знайти компромісу, то акціонери обіцяють діяти методами помаранчевої революції. Як повідомив представник акціонерів Михайло Зінько, акціонерам (їх 430) заборгували близько 5 мільйонів гривень. За його словами, Львівський м’ясокомбінат було фактично знищено новим власником, у тому числі за допомогою податкової, яка через заборгованість у приблизно 500 тисяч наклала арешт, а Господарський суд прийняв постанову про банкрутство, хоча майно м’ясокомбінату оцінювалось у 17 млн. гривень і подібного рішення суд не мав приймати. Справу у Господарському суді не можуть знайти два роки.

Нові власники, як повідомив М. Зінько, обіцяли відновити роботу і створити тисячу робочих місць, але не дотрималися обіцянки. Майно розпродується за безцінь. Так, двохповерховий будинок училища м’ясокомбінату продано за якусь смішну ціну.


Нагадаємо, це вже не перший протест акціонерів м’ясокомбінату. Вони вимагають переглянути справу про банкрутство комбінату, матеріали якої не можуть знайти із 2002 року. Раніше М.Зінько висловлював думку, що підприємство свідомо довели до банкрутства, оскільки воно займає 14 гектарів земель і має добре розвинуту інфраструктуру, відтак їх можна буде добре продати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *