ОСТАННІ НОВИНИ

Заступника голови регіонального відділення Партії регіонів Ореста Парубчака виключили з лав партії

|

Політична рада Львівського регіонального відділення Партії регіонів виключила з лав партії заступника голови відділення Ореста Парубчака – повідомив прес-секретар ЛРВ Партії регіонів Юрій Кріль. Відповідне рішення політрада прийняла на своєму засіданні.


Юрій Кріль розповів, що минулого тижня на засіданні виконкому Львівського регіонального відділення був заслуханий звіт заступника голови ЛРВ з виборчих питань Ореста Парубчака. Тоді, за його словами, виконком визнав роботу Ореста Парубчака по підготовці до виборів незадовільною і рекомендував політраді відділення підтвердити цей тезис, знявши його з посади заступника голови ЛРВ та виключивши з лав Партії регіонів. Політрада, яка тривала майже 3 години, погодилася з рекомендаціями виконкому.


Як пояснив Юрій Кріль, такий жорсткий підхід викликаний не лише тим, що Орест Парубчак не виконував свої функції, а й тим, що порушував статутні вимоги і партійну дисципліну і тим самим дискредитував звання члена Партії регіонів. „Він без санкції виконкому Львівського регіонального відділення партії, без погодження з радою, без погодження з головою відділення Олексієм Радзієвським мав зустріч із лідером Партії регіонів Віктором Януковичем, на якій безпідставно і наклепницьки звинуватив партійну організацію області у тому, що вона існує лише на папері, не проводиться робота, погано працюють районні і міські відділення партії. Тобто ввів лідера Партії регіонів у цілковиту оману”, ― зазначив Юрій Кріль.


„Це на фоні того, що в партійних рядах повинна бути єдність, згуртованість і ми маємо всі, зробивши певні висновки після виборчої кампанії 2004 року, нормально підготуватися до виборчої кампанії 2006 року”, ― наголосив він. Юрій Кріль зауважив, що після першотравневих свят буде прийнято рішення про призначення на звільнену посаду відповідної особи.Зараз розглядається декілька кандидатур на цю посаду.


При цьому Юрій Кріль також відзначив, що це вже третє виключення з лав Партії регіонів відомих осіб на Львівщині.
„Першими були виключені з лав партії генеральний директор ЛОДТРК Ярослав Климович та директор комунального телебачення Львівської облради „Львів ТБ” Михайло Хвойницький, а тепер настала черга і Ореста Парубчака”, ― додав він.Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *