ОСТАННІ НОВИНИ

Засідання у справі Галича триває

|

Друге судове засідання у справі члена партії «Єдність», голови ГО «Народна солідарність» Тараса Галича стосовно позову до ВАТ «Львівобленерго» відбулося сьогодні у Сихівському районному суді Львова.

Також сьогодні на судді був розглянутий позов ВАТ «Львівобленерго» на Тараса Галича про відшкодування завданих збитків споживачем перед ВАТ «Львівобленерго». Головує у справі суддя Тетяна Приколота.

Під час засідання пан Галич вимагав визначити акти, складені працівниками Пустомитівського РЕМ про порушення правил користування електроприладами, не дійсними, а також увімкнути елетроенергію у його приватному будинку, яку було відімкнено 18 лютого 2005 року.

У зустрічному позові ВАТ «Львівобленерго» вимагає, аби первісний позов Тараса Галича не було визнано, натомість повністю підтримано позов про відшкодування ВАТ «Львівобленерго” завданих збитків у розмірі 479 гривень 41 копійки.

Тарас Галич висунув клопотання про долучення до справи клопотання щодо того, аби представники ВАТ «Львівобленерго» включили у його приватному будинку світло, яке, з його слів, відключено упродовж 2-х місяців, а також аби від ВАТ «Львівобленерго» було надано акт від 18 лютого 2005 року про відключення світла (якого немає у позивача), акт Держповірки лічильника, акт повірки лічильника працівниками ВАТ «Львівобленерго» та акт про встановлення електролічильника. Це клопотання було задоволено.

Суддя оголосила перерву до 24 травня 2005 року, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *