ОСТАННІ НОВИНИ

Війна навколо забудов у брюховицькому лісі триває - Віра Лясковська

|

Війна навколо незаконного будівництва у брюховицькому лісі ще не дійшла до стадії завершення, заявляє депутат Львівської міськради Віра Лясковська. “Треба обов’язково з’ясувати, хто стоїть за цим всім. Звичайно, реальні прізвища відомі і преса про це вже писала, однак такі факти треба оприлюднювати до кінця.

Зрозуміло, що фірми “Буддизайн” та “Новобуддизайн” – просто підставні. Тому ми вимагатимемо, аби прізвища учасників цього злодійського дійства були оприлюднені”, – зазначила пані Лясковська. Депутат також наголосила на тому, що десять гектарів Брюховицького лісу (окрім скандальних 20, наданих а оренду) вже продано фірмі “Перлина Прикарпаття”. Віра Ляcковська зверталася з цього приводу за запитом до міліції, однак, за її словами, у відповідь отримала лише адресу фірми – вулиця Рудницьких, 19.

“Я не виключаю, що за цією адресою мешкає якась чергова підставна особа. Власне, через всі ці факти справа із відведенням земель Брюховицькою селищною радою потребує додаткового розслідування”, – вважає пані Лясковська. Вона також стверджує, що систематичне ігнорування брюховецькими депутатами проведення сесій місцевого рівня, свідчить про те, що справа з реліктовим лісом не належить до розряду “чистих”.

Днями Апеляційний суд Львівської області відхилив скаргу Брюховицької селищної ради на рішення Шевченківського районного суду міста Львова, котре стосувалося брюховицького лісу. Це означає, що суд другої інстанції підтвердив незаконність надання брюховицьким органом самоврядування реліктових територій для користування приватним особами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *