ОСТАННІ НОВИНИ

На чергову сесію міськради винесено рекордну кількість питань – 150

|

Цього четверга у Львівській міській раді розпочнеться XV чергова сесія на яку винесено 150 питань і ще близько десятка пропонують включити у порядок денний. Як повідомив під час сьогоднішньої прес-конференцїі секретар міськради Зеновій Сірик, це рекордна кількість питань за усі каденції міськради.

З. Сірик повідомив, що напередодні Дня міста Львова депутати заслуховуватимуть інформацію про святкові заходи, прийматимуть рішення про перейменування кількох вулиць, зокрема, вулиці Широкої у вулицю О. Гончара, а також прийматимуть рішення про те, аби назвати одну з вулиць міста іменем Івана Павла ІІ. На порядку денному буде також питання про присвоєння звання почесного громадянина Львова та людини року.

За словами З. Сірика, порядок денний передбачатиме багато земельних питань, оскільки тепер потрібно відробляти земельні борги, які назбиралися протягом минулих каденцій (1994-1997 роках), коли питання оренди та приватизації землі практично не розглядалися. Депутати під час цієї сесії також розглядатимуть питання щодо приватизації нерухомого майна. Зокрема, як зазначив З. Сірик, орендарям-порушникам заборонятимуть приватизовувати об’єкти, а старанним-орендарям – дозволятимуть. До речі, З. Сірик повідомив, що тепер вони хочуть аби вартість приватизації затверджували публічно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *