ОСТАННІ НОВИНИ

На митницю та в університет влаштувався з підробленими документами

|

Співробітники управління СБУ у Львівській області виявили факт використання мешканцем Львова підроблених документів з метою працевлаштування в митні органи України та зметою вступу до вищого навчального закладу – повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області.

Як виявилося, у липні 2003 року при оформленні на роботу на Галицьку митницю, мешканець Львова разом з інщими документами подав до відділу кадрів довідку про те, що він навчається на першому курсі заочного відділення правничого факультету ЛНУ ім. І. Франка. Ця довідка була необхідною умовою працевлаштування. Проте, як встановили працівники СБУ, на час працевлаштування цей чоловік не перебував на навчанні, а довідку було виготовлено самовільно за допомогою комп’ютера. Водночас, виявилося, що вже під час роботи на митниці, цей львів’янин таки вступив до університету, але знову ж таки за допомогою підроблених документів – представив диплом молодшого спеціаліста про закінчення Львівського технікуму промисловості.

Порушено кримінальну справу за ознаками скоєння злочину передбаченого ч.3 с 358 ККУ – використання завідомо підробленого документа. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *