ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облдержадміністрація шукатиме засоби впливу на пекарів

|

Львівська облдержадміністрація вважає необгрунтованим зростання цін на хліб у Львівській області, а тому шукатиме засоби впливу на пекарів. Про це заявив начальник головного управління сільського господарства і продовольства Львівської ОДА Іван Стефанишин.

Стефанишин наголосив, що борошна на Львівщині достатньо, закупівельна ціна на нього не змінилась.

Мотивування ж пекарями підняття цін ситуацією на ринку паливно-мастильних матеріалів, енергоносіїв і зарплати, на думку держпосадовця, не має під собою реальних підстав.

Необгрунтованим назвав подорожчання хліба в області й керівник агропромислового підприємства “Львівське” Богдан Дубневич. Він вважає, що пекарі, “користуючись моментом”, хочуть збільшити свої прибутки.

Обіцяють не допустити значного підвищення цін на продукти перед Великоднем керівники Львівських ринків. Від їх імені таку заяву сьогодні зробила заступник директора ринку Шувар Клавдія Гордієнко.

Перед Великоднем буде також посилений контроль за якістю м’яса, яке надходить у продаж на ринках. За словами Клавдії Гордієнко відповідної домовленості із санітарними ветеринарними службами.
А як повідомляють наші коресподенти, ціни на м`ясо, зокрема на ринку Шувар, не знижуються. Хороше м`ясо можна купити не дешевше як за тридцять гривень, повідомляє “Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *