ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівтеплоенерго” відновлює теплопостачання

|

Львівське міське комунальне підприємство „Львівтеплоенерго” унаслідок значного похолодання відновлює подачу теплової енергії в оселі львів’ян, котрі подали відповідну заявку. Про це повідомила керівник прес-служби „Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин.

Як зазначила керівник прес-служби, зараз відбувся безпрецедентний для комунальної теплоенергетики міста крок. Попри те, що опалювальний сезон завершився ще восьмого квітня, МКП „Львівтеплоенерго”, враховуючи прохання споживачів вмикає централізоване опалення мешканцям міста.

«ТЕЦ-1, ТЕЦ-2 готові постачати енергію, і вже до вечора мешканці міста, котрі подали заявки, матимуть тепло в своїх оселях” – наголосила О.Гнатишин.

Для того, щоби тепло було в офісах юридичних осіб, їм також необхідно звернутися з проханням увімкнути подачу теплової енергії. МКП „Львівтеплоенерго” забезпечуватиме споживачів теплом до того часу , поки температура зовнішнього повітря не дозволить мешканцям міста почувати себе комфортно без теплової енергії виробленої МКП Львівтеплоенерго, повідомляє „Гал-info.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *