ОСТАННІ НОВИНИ

23 квітня у Львові відбудеться передсвятковий ярмарок

|

23 квітня у визначених місцях всіх районів міста Львова товаровиробники області проведуть виїзну передсвяткову торгівлю сільськогосподарською продукцією і виробами харчової та переробної промисловості, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Бродівський та Буський райони продаватимуть свою продукцію у Галицькому районі по вул.Зарицьких; Жидачівський та Старо-Самбірський – у Сихівському районі на пр.Червоної Калини (Санта-Барбара), Пустомитівський – вул..Кавалерідзе (Сихівська, 12-14).

У Шевченківському районі на вул.Гетьмана Мазепи, 23, пр.Чорновола, 99 та по вул.Шевченка (“Рясне-1”) можна буде придбати продукцію Жовківського, Кам’янка-Буського та Яворівського районів.

У Личаківському районі реалізовуватимуть продукцію Золочівський, Перемишлянський та Радехівський райони відповідно по вул.Личаківський, ринок “Винниківський”, по вул.Пасічна-Китайська, 73-75 “Міні-ринок” і по вул.Дж.Вашингтона, 5 торговий майданчик.

Городоцький, Мостиський та Самбірський райони продаватимуть товари у Залізничному районі на вул..Широкій (ринок “Левандівка”) та на вул.Садовій (ринок “Новий”).

По вул.Науковій, 29-49, вул.Симоненка (міні-ринок) та вул.Кульпарківській, 125-131 Франківського району йтиме реалізація продукції Миколаївського, Стрийського та Дрогобицького районів.

Дані заходи проводяться на виконання Окремого доручення Прем’єр-міністра України Ю.Тимошенко від 9.04.2005 року № 17944/0/1-05 щодо недопущення дестабілізації ситуації на ринку м’яса, повідомляє прес-служба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *