ОСТАННІ НОВИНИ

У Чернівцях затримали львівського квартирного злодія

|

За серію квартирних крадіжок буковинські працівники карного розшуку затримали 42-річного львів’янина, – повідомив Західну інформаційну корпорацію Валерій Кучерук за матеріалами ЦГЗ УМВСУ у Чернівецькій області.

За інформацією начальника відділу кримінального розшуку УМВС України у Чернівецькій області, полковника міліції Ігоря Мандрика, оперативники встановили, що затриманий, упродовж 2003–2005 років, скоїв шість квартирних крадіжок у Чернівцях. А вже під час розслідування було встановлено, що на його совісті ще шість крадіжок у Тернопільській області та п’ять – у Івано-Франківській.

Сценарій, за яким діяв злочинець, був доволі простим. У Львові він наймав водія з автомобілем і пояснював йому, що треба дещо забрати у родичів. Приїхавши до Чернівців та блукаючи вулицями, пояснював це тим, що забув адресу і тим часом обирав будинок для майбутньої крадіжки. Орієнтиром були квартири з «престижними» вікнами та вхідними дверима, а потрапляв злочинець до помешкання, підбираючи ключі.

У затриманого вилучили кілька зв’язок ключів загальною вагою майже два кілограми. За словами І.Мандрика, під час затримання злочинця у його квартирі у Львові, останній дуже здивувався, що до нього завітали представники саме буковинського карного розшуку. Тож не виключена причетність цього «домушника» й до скоєння крадіжок в інших регіонах держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *