ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти медичного університету оголосили передстрайковий стан

|

Студенти Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького спільно із ГО «Батьківський комітет ЛНМУ ім. Данила Галицького» сьогодні оголосили передстрайковий стан і якщо завтра, 21 квітня, не буде відмінено наказ міністра охорони здоров’я №81 «Про затвердження переліку спеціальностей та строки навчання в інтернатурі випускників медичних і фармацевтичних вищих навчальних закладів, медичних університетів», увечері вони виїдуть до Києва.

У столиці в п’ятницю, 22 квітня, студенти пікетуватимуть Міністерство охорони здоров’я, вимагаючи відставки міністра охорони здоров’я України Миколи Поліщука Про це повідомив Західній інформаційній корпорації заступник голови ГО «Батьківський комітет ЛНМУ ім. Д.Галицького» Олександр Зімба.

Студенти вимагатимуть також виконати вимоги, які вони виклали у відкритому листі міністру охорони здоров’я України, який вони надіслали на адресу міністра 18 квітня.

Проректор з питань гуманітарної освіти і виховання ЛНМУ ім. Д.Галицького Анатолій Магльований у коментарі кореспонденту Західної інформаційної корпорації зазначив, що керівництво навчального закладу поінформоване про наміри студентів вдатися до страйку і провести пікетування Міністерства охорони здоров’я. «Ми ставимося до вимог студентів з розумінням, жодного тиску чи переслідувань немає. Ми лише закликаємо страйковий комітет діяти у правовому полі, не пропускати навчання», – сказав А.Магльований.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *