ОСТАННІ НОВИНИ

Готель "Незалежність" готують до продажу

|

На найближчій сесії Львівської міської ради буде винесено питання з приводу приватизації готелю „Незалежність” – повідомив сьогодні на прес-конференції начальник управління комунального майна Львівської міської ради Микола Винничук. За його ж словами, відповідно до експертної оцінки вартість готелю складає 6 мільйонів гривень.

Однак, остаточна ціна продажу буде названа на сесії міськради. Чиновник передбачає, що „Незалежність” можуть продати і за 10 мільйонів гривень. Загальна площа готелю – 3 тисячі 79 квадратних метрів.

„Відповідно до рішеня суду ми розірвали угоду оренди і тепер готель підлягає приватизації шляхом викупу. Однак, якщо орендар не викупить приміщення протягом трьох місяців, ми зможемо його продавати конкурсним способом” – пояснив Микола Винничук.

Окрім цього, до приватизації шляхом викупу готують і готель „Львів” ( його загальна площа складає більше 9 тисяч квадратних метрів). Як повідомив Микола Винничук, вартість цього готелю ще не порахована, але вона буде не меншою за „Незалежність”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *