ОСТАННІ НОВИНИ

Керівників Дрогобицької міськради погрожують притягнути до кримінальної відповідальності

|

Екс-начальник управління боротьби з організованою злочинністю Дрогобича, підполковник міліції Анатолій Дяк запевняє, що, можливо, притягне до кримінальної відповідальності не тільки заступника міського голови Дрогобича Дем’яна Мусійчука, а й міського голову Дрогобича Михайла Лужецького. Він переконаний, що для цього у нього є достатньо доказів, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Дрогобицькому районі.

Зараз А.Дяк працює у Львівському обласному управлінні боротьби з організованою злочинністю, однак, обіцяє, що і надалі всі свої зусилля буде скеровувати на боротьбу з корупцією у Дрогобицькій міській раді. Також він пообіцяв перевірити дрогобицьку медицину, де, на його думку, не обійшлося без втручання М.Лужецького.

Тим часом нещодавно кілька працівників УБОЗу звернулися до М.Лужецького з проханням пояснити, де зараз перебуває його заступник Д.Мусійчук. Однак, М.Лужецький не лише відмовився дати якісь свідчення, а й розмовляти з правоохоронцями взагалі. Згодом було з’ясовано, що Д.Мусійчук уже кілька місяців у лікарняній відпустці, яка невідомо коли закінчиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *