ОСТАННІ НОВИНИ

ГО „Пора 90-х” вимагає легалізувати парк імені Івана Павла ІІ

|

ГО „Пора 90-х” вимагає у міської ради прийняти ухвалу щодо відведення земельної ділянки для створення парку імені Івана Павла ІІ , погодити його межі і зробити зміни щодо цільового призначення землі під парком, про це голова організації Андрій Рожнятовський заявив сьогодні під час прес-конференції.

Пан Рожнятовський наголосив, що сьогодні проводиться підміна понять, оскільки питання створення парку об’єднали з питанням перейменування площі перед церквою Різдва Пресвятої Богородиці.

За словами пана Рожнятовського, на сьогодні є підприємці, які згодні за власний кошт облаштувати парк, зробити в ньому освітлення, фонтан для освячення води, але для цього необхідною є легелізація парку. Крім цього, „Пора 90-х” вже зібрала близько тисячі підписів від львів’ян, в основному мешканців Сихова, які підтримують ініціативу створення парку .

Якщо парк таки узаконять, то, на думку голови ГО „Пора 90-х”, доглядати за ним буде громада церкви Різдва Пресвятої Богородиці, а також активісти організації.

Нагадаємо, що 9 квітня, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, посадили перші дерева парку пам’яті Святішого Отця. Кількасот молодих саджанців посадили лідери громадських організацій Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *