ОСТАННІ НОВИНИ

Сесія обласної ради розгляне бюджетні питання

|

Сьогодні о десятій ранку розпочнеться сесія обласної ради. Головні питання, що їх розглядатимуть депаутати, пов`язані із бюджетним процесом – це виконання бюджету за 2003-2004 роки та затвердження змін до бюджету на цей рік.

Крім того, як повідомляє прес-служба обласної ради, до порядку денного внесено й питання про кошторис видатків на утримання Львівської обласної ради та її виконавчого апарату на 2005 рік.Також під час учорашнього засідання президії ради заступник голови Львівської обласної ради Тарас Федак запропонував на сесійному засіданні 15 квітня заслухати інформацію тимчасових комісій обласної ради ( йдеться про комісію, яка вивчає стан доріг на Львівщині, ситуацію довколо транспортних перевезень та ситуацію у місті Львові).

Натомість депутат обласної ради та керівник фракції “Батьківщина” Олег Канівець запропонував внести в порядок денний сесійного засідання питання про створення тимчасової комісії, яка б дослідила суспільно-політичну ситуацію в місті Трускавці (йдеться про конфлікт довкола вирішення ситуації з водопостачанням у місті).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *