ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові популяризуватимуть хостел рух

|

Проект „Інформаційна підтримка інноваційних форм відпочинку” розпочали реалізовувати на території Львівської області Львівська обласна молодіжна хостел асоціація та випускники програми “Громадські зв’язки” за підтримки Бюро з питань освіти та культури Державного Департаменту США. Як зазначено у релізі цього поректу, він триватиме з квітня до червня цього року.

Львівська обласна молодіжна хостел асоціація разом із партнерами – випускниками програми «Громадські зв’язки» популяризує хостел рух в Україні шляхом передачі міжнародного досвіду розбудови хостелів на базі місцевих атракцій. Міжнародний досвід свідчить про можливості розвитку місцевих громад, залучення до активності працездатне населення, зменшення безробіття завдяки розвитку туристичної інфраструктури.

Під час реалізації проекту буде проведено навчальні семінари для керівників навчальних закладів, лідерів молодіжних організацій зацікавлених розвитком хостел руху в Україні, інформаційний тур з метою поширення інформації про діяльність хостел асоціацій та можливості використання досвіду з врахуванням місцевих особливостей. Будуть випущені інформаційні матеріали, здійснені інформаційні випуски теле-радіопередач.

Даний проект передбачає не тільки сприяння розвитку підприємницьких структур, але і дасть можливість реалізації соціальних програм. Реалізація проекту сприятиме проведенню підготовки до літнього відпочинку дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *