ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти заступляться за дитячі майданчики

|

Завтра Львівський обласний комітет Соціалістичної партії України пікетуватиме Львівську міську раду. Як повідомив „Гал-info” перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов, приводом для пікетування стало захоплення дитячого майданчика підприємцями.

„На Львівщині твориться повний безпрєдєл. Директор ТзОВ „Говар” із сотнею своїх прихильників зруйнував нещодавно відновлений дитячий майданчик на вулиці Карпінця, 6, поставив там паркан і заявив, що будуватиме там п’ятиповерховий будинок”, – повідомив Євген Таліпов у коментарі „Гал-info”. За словами керівника ЛОК СПУ, у Львові із 637 дитячих майданчиків продали вже понад 300.

Окрім пікетування міської ради Євген Таліпов планує звернутись до Президента України Віктора Ющенка та Голови Верховної Ради України Володимира Литвина з проханням припинити будівництво на дитячих майданчиках у Львові. Крім того, Євген Таліпов пообціяв обговорити це питання на зустрічах із головою Львівської ОДА Петром Олійником та начальником УМВСУ у Львівській області Богданом Шкарадою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *