ОСТАННІ НОВИНИ

Висока ціна на землю відштовхує претендентів - Василь Лозинський

|

Заступник міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський залишився задоволений результатом сьогоднішніх торгів землею. «Це хороший початок. Можна буде врешті почати будівництво у лікарні на Пилипа Орлика і приступати до відновлення інженерних мереж, які є у вкрай жахливому стані», – зазначив В.Лозинський у коментарі після закінчення аукціону.

В.Лозинський має додаткові підстави для втіхи, оскільки ще вчора проведення земельного аукціону було під питанням. «Тільки вчора перед обідом було знято арешт з майна Львівської міської ради і аукціон був під загрозою зриву. Загалом, ми планували виставити шість ділянок, але через арешти майна цього нам так і не вдалося. Деякі підприємці відкликали свої заявки на участь у торгах», – зазначив В.Лозинський.

Сьогодні відбувся другий земельний аукціон у цьому році, на якому було продано одну земельну ділянку. Участь в торгах взяло двоє претендентів на землю. Малу кількість учасників В.Лозинський пояснює високою ціною на землю – 400 гривень за квадратний метр. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *