ОСТАННІ НОВИНИ

Новоженець за збереження пільг для Яворівської СЕЗ

|

Пільги, які діють у спеціальній економічній зоні, потрібно залишити, – заявив голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець під час зустрічі з представниками місцевих та регіональних ЗМІ, яка відбулася вчора, 11 квітня, у Яворові.

«Верховна Рада України прийняла рішення cкасувати пільги, які діють в СЕЗ. Ми звернулися до голови Львівської ОДА і до прем’єра з проханням залишити пільги, які діють у зоні», – зазначив Р.Новоженець.

У СЕЗ «Яворів» зареєстровано 102 підприємства. 45 з них нормально працюють і виконують свої інвестиційні зобов’язання. «17 підприємств зніматимуться з реєстрації як суб’єктів СЕЗ. З керівниками решти підприємств ми зустрінемося у середу і підпишемо з кожним протокол для виправлення ситуації. Загалом за час дії СЕЗ на Яворівщині втричі зменшилося безробіття. У район вкладено 65 млн. дол. США інвестицій (18,7 млн. дол. – іноземних інвестицій). За весь період функціонування зони до бюджетів усіх рівнів підприємства-суб’єкти СЕЗ перерахували 79,8 млн. грн. (зокрема, у 2004-му – приблизно 45 млн. грн.), а пільг за цей час вони отримали 76 млн. грн., передає ЗІК

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *