ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати обласної ради провокують конфлікт з міськрадою?

|

Попри звернення міської ради, 50 депутатів обласної ради проголосували за список із 22 об’єктів спільної власноті, що підлягають приватизації, у який ввійшов і кінотеатр «Галичина». Пропозиція депутата від Львова Лариси Федорів винести цей пункт із списку набрала заледве кілька голосів.

На думку Л.Федорів, такий результат викликаний байдужістю частини депутатів, які проголосували за увесь список. З іншого боку, пані Федорів пророкує, що цей кінотеатр, де упродовж останніх років успішно функціонує радіобазар, з часом перетвориться на ще один „Міленіум”. Згідно із документами обласної ради, кінотеатр підлягає приватизації шляхом викупу орендарями.


Сьогодні депутати міської ради прийняли текст звернення до депутатів обласної ради, стосовно приватизації кінотеатру „Галичина”, який перебуває у спільній комунальній власності. Як зазначено у зверненні, міських райців обурює те, що обласна рада хоче зробити це без відома міської ради. „Нас обурює факт відчуження кінотеатру без згоди міської ради, будьмо разом у захисті інтересі львівської громади” – говориться у зверненні міської ради до обласної. За цей документ проголосував 51 депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *