ОСТАННІ НОВИНИ

Покинутих хлопчиків назвали Богданчиками

|

Діти, яких матері два тижні тому залишили на вулиці одразу після народження, перебувають у доброму стані здоров’я. За словами інспектора з охорони материнства і дитинства управління охорони здоров’я Львівської міської ради Тетяни Хижняк, хлопчиків назвали Богданчиками.

Зараз одна дитина перебуває у відділі патологі 8-ї клінічної лікарні, інша – у відділі раннього дитинства дитячої клінічної лікарні. „Немовлята почуваються добре і починають набирати вагу”, – розповіла Тетяна Хижняк.

А заступник міського голови з гумантіраних питань Ірина Романів повідомила, що до дитячої лікарні постійно приходить жінка, яка називає себе мамою „Однак до рішення суду дитини їй ніхто не віддасть” – наголосила заступник мера.

Нагадаємо, сумку з новонародженим дитям близько другої години ночі 14 березня виявив черговий одного з гуртожитків, що на вул. Гніздовського у Львові. По гарячих слідах співробітники міліції встановили особу «матері-зозулі», якою виявилася жителька Львівщини, учениця одного з професійних училищ Львова. Іншу дитину цього ж тижня знайшли на смітнику у Дрогобичі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *