ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери „Світоча” та Львівського м’ясокомбінату пікетують сесію обласної ради

|

Близько 50-и дрібних акціонерів закритих акціонерних товариств „Львівський м’ясокмбінат», «Світоч», «Торг-сервіс-Україна» пікетують сесію обласної ради, вимагаючи перевірок процесу акціонування та діяльності цих підприємств.

Як повідомив журналістів представник акціонерів зазначиених підпреиємств Михайло Зінько, акціонери м’ясокомбінату вимагають переглянути справу про банкрутство комбінату, матеріали якої не можуть знайти із 2002 року. За словами М.Зінька, матеріали справи передали до Києва і поки що до Львова не повернули. На думку М.Зінька, підприємство свідомо довели до банкрутства, оскільки воно займає 14 гектарів земель і має добре розвинуту інфраструктуру, відтак їх можна буде добре продати. Що ж стосується „Світоча”, то М.Зінько каже, що має у своєму розпорядженні документи, які свідчать про те, що акціонування фабрики відбувалося з порушеннями закону.

Відтак акціонери вимагають створити комісію з представників прокуратури та СБУ для перевірки цих фактів, вимагають через суд арештів майна та ініціювати заборону на проведення ліквідації і порушити кримінальні справи проти винних у порешннях. З цими вимогами вони взернулися у відкритому листі до керівництва держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *