ОСТАННІ НОВИНИ

Про дитячі майданчики у Личаківському районі домовилися

|

Учора відбулось друге спільне засідання депутатських комісій з питань молодіжної політики, спорту і туризму; землекористування, будівництва та архітектури та природокористування, охорони довкілля та благоустрою. На ньому депутати узгодили межі та розташування понад 40 дитячих майданчиків у Личаківському районі. Про це повідомив голова комісії з питань молодіжної політики, спорту і туризму Львівської міськради Віталій Загайний.

За його словами, сьогодні вдалося узгодити межі усіх дитячих майданчиків у Личаківському районі. Як позитивний момент Віталій Загайний відзначив те, що представник управління архітектури та містобудування запропонував внести у проект ухвали 2 дитячих майданчика, котрі існують в натурі, однак не були зафіксовані в ухвалі Львівської міської ради.

На спільних засіданнях трьох депутатських комісій готується проект „Схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території м. Львова”. На минулому засіданні до проекту внесли схеми розташування дитячих майданчиків у Галицькому та Франківському районах. Наступне засідання заплановане на середу, 23 березня.
„Гал-info”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *