ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник директора заводу “ЛОРТА” звинувачує своє керівництво в корумпованості

|

На Львівському державному заводі “ЛОРТА” склалася критична конфлікта ситуація. Заступник директора заводу Антон Магировський звинуватив свого директора Володимира Чауса в корумпованості та причетності до фальсифікації виборів Президента України.

Зокрема, А.Магировський на сьогоднішній прес-конференції звинуватив пана Чауса у безпідставних переказах зароблених заводом грошей на рахунки ДПА та низки підставних фірм. Крім цього, заступник директора заявляє, що Володимир Чаус є “висококласним спеціалістом з фальсифікації виборів”. “З керівного складу заводу було зібано 31 відкріпний талон. А також на підтримку Януковича спеціально скликалися збори трудового колективу,” – наголосив Антон Магировський.

Відтак, на думку заступника директора заводу, доцільно було б провести ревізію поступлених і витрачених коштів за період “правління” Володимира Чауса. “А на момент перевірки варто тимчасово відсторонити від виконання своїх обов’язків самого директора та його бухгалтера,» – додав Антон Михайлович.

З проханням втрутися у внутрішнеє життя державного заводу та припинити незаконну дільність його директора Антон Магировський ще 9 лютого звернувся до голови облдержадмінстрації Петра Олійника. Однак, за його ж словами, наступного дня копія звернення, лежала на столі директора «ЛОРТА», а відповіді від керівництва обласної адміністрації він й досі не отримав. До того ж, А.Магировський не виключає можливості замаху на своє життя, замовлене паном Чаусом, оскільки телефоном йому уже погрожували.

За інформацією А.Магировського, питанням причетності керівництва заводу до фальсифікації виборів займається прокуратура Залізничного району, а в обласній адміністрації конфліктом в «ЛОРТА» займається начальник управління промислової політики Ростислав Сорока.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *