ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни споживатимуть більше масла та питимуть менше горілки

|

Упродовж минулого року у Львові зросло виробництво маргарину, вершкового масла, кави, майонезу та емульсованих соусів. Натомість зменшилося виробництво ковбасних виробів, сухого печива, кондитерських виробів, борошна, горілки та пива. Про це йдеться у звіті виконання „Програми соціально-культурного розвитку Львова за 2004 рік”.

Отож, у минулому році виробництво маргарину зросло на 5,1%, вершкового масла – 44,8%, кави – 29,1%, майонезу та емульсованих соусів – 14,8%.

А виробництво ковбасних виробів зменшено на 29,5%, сухого печива – 18,8%, кондитерських виробів – 24,4%, борошна – 8%, горілки – 16% та пива – 7,3%.

Загалом на підприємствах харчової промисловості та переробки сільськогосподарських продуктів у 2004 році порівняно з 2003 роком обсяги виробництва зменшилися на 4,9%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *