ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновникам з міської ради закидають незаконне використання бюджетних коштів

|

За порушення у використанні бюджетних коштів міський виконавчий комітет сьогодні рекомендував меру Львова притягнути до адміністративної відповідальності начальника управління житлово-комунального господарства Мирослава Пастущука, начальника управління транспорту і зв’язку Ярослава Вовчака та начальника управління промисловості та підприємництва Василя Щеглюка.

Таке рішення міськвиконком прийняв, заслухавши звіт керівника ревізійної групи, заступника начальника КРУ у Львівській області Юрія Стойка.

Комлексна перевірка, яка тривала в мерії близько місяця, встановила, що найбільші фінансові порушення були допущені в управлінні житлово-комунального господарства. Махінації призвели до збитків на суму 68,4 тисяч гривень. Головним чином управління звинувачують у завищенні вартості ремонтних робіт та вартості будівельних матеріалів.

В управлінні траспорту і зв’язку виявили незаконні видатки на 64,6 тисяч гривень. За ці кошти було завищено вартість робіт з капітального ремонту трамвайної колії, а також виплачено зайві відпускні, матеріальну допомогу та премії працівникам управління.

А в управлінні промисловості та підприємництва під час перевірки було проведено інвентаризацію матеріальних цінностей, яка зафіксувала нестачу довідників «Львів-інвестиційний». Загалом управлінню приписують незаконне використання бюджетних коштів у розмірі 11,6 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *