ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові атестують працівників ДАІ

|

Відповідно до вказівки міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка сьогодні, 18 березня, в УДАІ у Львівській області, проводиться атестація особового складу, – повідомив Західну інформаційну корпорацію новопризначений начальник УДАІ УМВСУ у Львівській області підполковник міліції Богдан Доміндяк.

За словами Б.Доміндяка, після атестації особового складу в УДАІ у Львівській області залишаться працювати далеко не всі працівники».

Під час зустрічі Б.Доміндяка з Ю.Луценком було визначено чотири важливі напрями роботи УДАІ Львівщини у новому особовому складі: змінити ставлення львів’ян до працівників ДАІ, щоб вони не боялися людини з жезлом, а шукали у них, в разі необхідності, допомогу; працівники ДАІ повинні займатися патрулюванням, допомогою автомобілістам і дивитися за порядком і на дорозі, і на пішохідній частині, а не «стояти у засадах»; унеможливити корупцію в ДАІ; переглянути матеріальне забезпечення працівників ДАІ.

«Я є людиною Луценка у хорошому сенсі цього слова, і готовий віддати усі свої сили та знання для реалізації завдань, поставлених Президентом України В.Ющенком та міністром внутрішніх справ України Ю.Луценком. Погляди Ю.Луценка щодо реформування української міліції співпадають з моїми поглядами», – зазначив Б.Доміндяк.

Відповідно до наказу міністра внутрішніх справ Ю.Луценка 3 березня цього року підполковника міліції Богдана Доміндяка призначено в.о. начальника УДАІ УМВСУ у Львівській області, а 16 березня – начальником УДАІ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *