ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Австрійсько-українського товариства зустрівся з Валерієм П’ятаком

|

Президент Австрійсько-українського товариства, колишній Федеральний міністр Австрії Рудольф Едлінгер зустрівся сьогодні із заступником голови ЛОДА Валерієм П’ятаком, повідомляє прес-служба ЛОДА.

В ході зустрічі обговорювалось питання австрійсько-української співпрпаці. Сторони погодилися, що її сучасний рівень не відповідає потенційним можливостям, і стосунки між країнами в усіх сферах повинні зміцнюватися й поглиблюватися. Керівництво обласної державної адміністрації зацікавлене в активнішому залученні української діаспори, її громадських та економічних структур, зв’язків, авторитету та капіталу до співпраці з Львівщиною.

У зустрічі також взяли участь керуючий президент Австрійсько-українського товариства Борис Ямінський, почесний консул Австрії у Львові Ярослав Наконечний, представник МЗС України у Львові В’ячеслав Войнаровський, в. о. начальника головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій ЛОДА Марія Суха.

Німецькі гості сьогодні також зустрінуться з викладачами та студентами університету „Львівський Ставропігіон” і НУ „Львівська політехніка”. Рудольфу Едлінгеру та Борису Ямінському будуть вручені дипломи Почесних докторів університету „Львівський Ставропігіон”. Крім того, у програмі перебування німецької делегації – відвідання Реабілітаційного центру „Еліта” з лікування хворих на церебральний параліч за методом Козявкіна та екскурсія в село Нагуєвичі – батьківщину Івана Франка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *