ОСТАННІ НОВИНИ

Березень буде насичений спортивними змаганнями

|

Протягом березня заплановано доволі багато спортивно-масових заходів на території області – повідомляє прес-служба з посиланням на керівника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрія Майбороду. Почнеться ця низка змагань 19 березня Чемпіонатом України з баскетболу (чол., суперліга.) (“Львівська політехніка” приймає “БК-93 Пульсар” м.Рівне/ ПС “Будівельник”).

21-25 березня – Першість України з стрільби кульової серед учнів ДЮСШ, СДЮСШОР, УФК 1985 р.н. і молодші/ ССК СКА. З 25 по 29 березня в смт. Славськ проводитимуть Чемпіонат України з сноубордингу. 26 березня – Чемпіонат України з міні-футболу вища ліга “Тайм”(Львів) – “Універ – Локо” (Харків)/ ПС ”Будівельник”. 26 березня під патронатом голови облдержадміністрації відбудеться V Міжнародний турнір з боксу пам’яті В.Є.Старчака, на який очікується понад 120 спортсменів з Узбекистану, Німеччини, Литви, Білорусі, Румунії, Польщі та 2 склади національної збірної команди України/ ПС “Україна”
А 24 березня у Палаці культури залізничників проведуть підсумкову нараду фізкультурного активу Львівщини з нагоди вшанування провідних спортсменів, тренерів, активістів спорту за успіхи та досягнення у 2004 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *