ОСТАННІ НОВИНИ

За місяць керівництво області хоче впорядкувати усі спортивні майданчики

|

Голова облдержадміністрації Петро Олійник підписав доручення про проведення загальнообласного місячника з впорядкування та облаштування спортивних майданчиків “Спорт для всіх – спільна турбота” – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Протягом квітня керівники міст обласного значення та райдержадміністрацій організовуватимуть та проводитимуть загальнообласний місячник з впорядкування та облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Для цього будуть утворені організаційні комітети з виконання зазначених вище заходів, будуть затверджені обсяги проведення необхідних робіт та графіки їх виконання.

Моніторинг якості проведення місячника “Спорт для всіх – спільна турбота” із залученням засобів масової інформації та визначенням кращих міст і районів здійснюватиме управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Забезпечити своєчасний і якісний контроль за виконанням доручення покладено на заступника голови облдержадміністрації Ярослава Пітка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *