ОСТАННІ НОВИНИ

Підписано меморандум про співпрацю між Українським фондом соціальних інвестицій та Львівською областю

|

Меморандум про співпрацю підписали сьогодні голова ЛОДА Петро Олійник та керівник Українського фонду соціальних інвестицій Володимир Каплієнко. Згідно з цим меморандумом, фонд упродовж двох наступних років працюватиме у двох районах Львівської області над впровадженням соціальних проектів на загальну суму 2,9 млн. доларів.

Як повідомив В.Каплієнко, у Львівській області проекти реалізовуватимуть в Жовківському та Мостиському районі, що були обрані з-поміж інших районів області у відповідності до критеріїв Світового банку, який є одним із донорів фонду. Водночас, як пояснив заступник виконавчого директора фонду Сергій Краснощокий, йдеться про мікропроекти у соціальній сфері, сума яких не може перевищувати 150 тисяч доларів США. Їх повинні обирати громади сіл та міст згаданих районів, причому, проектних пропозицій має бути не менше трьох, а крім того, за поректи повинні проглосувати мешканці на своїх зборах.

Однак, фонд фінансує 90% вартості проекту, а решут має знайти громада. Ті громади, що знайдуть більше фінансів, матимуть пріоритет під час затвердження проектів.

Загалом фонд працює у 13 областях України і в стадії реалізації перебуває близькл ста проектів. Загалом в рамках діяльноcті фонду очікується реалізація до 700 проектів по усій Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *