ОСТАННІ НОВИНИ

Проїзд до 115 населених пунктів Львівської області все ще ускладнений

|

Протягом минулої доби на території Львівської області продовжувались роботи з ліквідації наслідків сильного снігопаду. Ускладненим все ще залишається проїзд до 115 населених пунктів у 14 районах області – повідомляє прес-служба головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Львівської облдержадміністрації.

Головним чином ускладений проїзд до 28 населених пунктів у Бродівському районі, у Перемишлянському – 13, Жидачівському – 10, Сокальському – 10, Старосамбірськомуй – 9, Дрогобицькому – 7, Золочівському – 7, Городоцькому – 6, Жовківському – 6, Радехівському – 6, Пустомитівському – 4, Турківському – 4, Сколівському – 3 та в Мостиському – 2.

Основні зусилля зосереджено на забезпеченні проїзду по дорогах державного та обласного значення, розчистці шляхів до населених пунктів і реагуванні на складні ситуації, які виникали на автодорогах.

Вдалося відновити автомобільний рух без обмежень до 133 населених пунктів області. На Орявському, Івашківському та Ужокському перевалах рух вантажного автотранспорту здійснюється без обмежень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *