ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет підприємців Львівщини вимагає негайних змін у Митному тарифі

|

Комітет підприємців Львівщини виступає за якнайшвидше внесення змін в Митний тариф України. Про це сказано у відкритому листі КПЛ до голови Верховної Ради Володимира Литвина.


“Ситуація на митниці зараз вкрай напружена. Зупинка центрального сервера Державної митної служби України, кілометрові черги, що утворилися по обидва боки кордону, фактичний саботаж митниками виконання своїх безпосередніх функцій чітко вказують на необхідність внесення певних змін та коректив на законодавчому рівні, які сприяли б вирішенню даної проблеми”, – сказано у листі.

Комітет підприємців Львівщини висловлює обурення, що не всі депутати Верховної Ради розуміють нагальність вирішення описаної проблеми, а “певні групи і фракції” ще й фактично заблокували її вирішення.


Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про внесення змін до Митного тарифу України. Продовжити розгляд законопроекту, попри прохання міністра економіки Сергія Тєрьохіна, депутати, однак, відмовилися.

Законопроектом передбачено суттєве зменшення мита на ряд товарів.


Кабмін пропонує знизити митні ставки, прагнучи таким чином побороти контрабанду, а також корупцію на митниці, повідомляє “Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *